zwem baden

Zwembaden plaatsen doen wij uiteraard ook. Volgens eigen ontwerp of naar voorbeeld van onze eigen realisaties. Alles is mogelijk!

Wij werken met een hydrolyse systeem en dat is het volgende:

Water (H2O) bestaat uit 2 delen waterstof (H2) en 1 deel zuurstof (O). Hydrolyse betekent van oorsprong “het splitsen van water. Wanneer er elektrische spanning door het water gaat, wordt de chemische verbinding verbroken. De negatieve zuurstof ladingen (of ionen) verplaatsen zich naar de positieve elektrode. In de hydrolyse vinden nog andere chemische reacties plaats die ook specifieke ionen produceren die kunnen oxideren en aanvullend desinfecterend werken. 
De aanvullende koper/zilver ionisatie verhoogt de kracht van de hydrolyse enorm. De anti-bacteriële en algen dodende eigenschappen van koper/zilver ionisatie worden aangevuld met de hoge oxidatie kracht van het hydrolyse systeem wat samen resulteert in een natuurlijke waterzuivering zonder toevoeging van chemicaliën!  Hiervan kan u ook verdere info raadplegen onder het
tabblad nieuws.

Een zwembad kan op verschillende manieren gerealiseerd worden:

Het kan gegoten of gemetst worden, hiervoor werken wij samen met een gespecialiseerde firma.

Of u kan opteren voor een ons volledig nieuw systeem: de kant en klare kuip. Deze is vervaardigd uit polyethyleen (HPEUV). Een bijzonder duurzaam materiaal waarvan u jarenlang plezier zult hebben zonder zorgen.

Het materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is zeer sterk, resistent voor chemicaliën. Niet onderhevig aan corrosie en oxidatie en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen.

Makkelijk in onderhoud, lange levensduur en met garantie.

Bovendien vervaardigd in België. Het grote voordeel hierbij is uiteraard de zeer snelle plaatsing (geen metselwerk of liner nodig), het strakke design, volledig op maat gemaakt, met zitzone en/of trappen en is bovendien in 4 kleuren beschikbaar. 

zwembaden Willen-Maesen

Ook kan er geopteerd worden voor een automatisch zwembadrolluik. Iets wat onmisbaar is! Het houdt een deel van het vuil uit het zwembad en heeft een positieve invloed op uw energiefactuur omdat het rolluik geproduceerd wordt uit polycarbonaat lamellen met solar cellen.

Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak. Aan u de keuze.

automatisch zwembadrolluik

Project: Asse

Project: Asse 2

Project: Dilbeek

Project: Erembodegem 1

Project: Erembodegem 2

Project: Erembodegem 3

Project: Liedekerke