Laatse nieuwtjes

Agru

AGRU relax pool liner is de enige polyolene liner waar geen weekmakers zijn aantoegevoegd.

Dit resulteert in een extreem hoge duurzaamheid. Het visueel aantrekkelijke

TPO (thermoplastische polyolenen) materiaal is fysiologisch onschadelijk,

milieuvriendelijk en beschikt over een anti-microbacterieel eect dat de verspreiding van ziektekiemen voorkomt.

Daarnaast heeft de AGRU relax pool liner een lange levensduur, die gegarandeerd wordt door de UV-stabilisatie en weekmakervrije materiaal samenstelling.

Het materiaal waarmee de liner is opgebouwd (TPO) beschikt over een hoge mechanische sterkte en is geschikt voor een breed temperatuurbereik. Bovendien is de liner makkelijk schoon te maken.

Kortom AGRU relax pool liner heeft alles in huis om u een leven lang onbezorgd zwemplezier te bezorgen.

AquaScenic

aquascenic

COMPLETE OPLOSSING VOOR VOLLEDIG NATUURLIJKE WATERBEHANDELING

 

  • Zuivert water (H2O) met zijn eigen componenten H en O door zuurstof en ozon te maken
  • Het enige systeem op de markt dat met zoet water kan werken en zonder chloor productie.
  • Koper (Cu) en zilver (Ag) doodt algen en bacteriën en laat vuildeeltjes vlokken.
  • Houdt water jaren helder

 

In water met een lage geleiding (vanaf 500 mS) wordt automatisch ter plekke OH, Ozon, peroxide en zuurstof geproduceerd voor de desinfectie van water. Het systeem bevat ook een koper/zilver ionisator.

Zout toevoegen is niet nodig. Het systeem kan echter >1 gram zout/liter werken om zo aanvullend nog chloor te produceren.

 

Hydrolyse oxidatie

Het werkingsprincipe is gebaseerd op het vermogen van koper (Cu + +) en zilver (Ag +) als flocculant en bacteriedodendemiddelen en een hydrolyse-systeem om watermoleculen te splitsen in zuurstof, ozon en peroxide. Samen zorgt dit voor een volledige waterbehandeling op basis van oxidatie-flocculatie zonder chemicaliën.

 

Hydrolyse

Water (H2O) bestaat uit 2 delen waterstof (H2) en 1 deel zuurstof (O). Hydrolyse betekent van oorsprong ”het splitsen van water”. Wanneer er elektrische spanning door het water gaat, wordt de chemische verbinding verbroken. De negatieve zuurstof ladingen (of ionen) verplaatsen zich naar de positieve elektrode.

 

In de HYDROLYSE vinden nog andere chemische reacties plaats die ook specifieke ionen produceren die kunnen oxideren en aanvullend desinfecterend werken. In de tabel staan de Redox potentiaal waarden van de elementen die door Hydrolyse worden geproduceerd in vergelijk met andere oxiderende elementen.

 

Cu/Ag Ionisatie. De aanvullende koper/zilver ionisatie verhoogt de kracht van de hydrolyse enorm. De anti-bacteriële en algendodende eigenschappen van koper/zilver ionisatie worden aangevuld met de hoge oxidatie kracht van het Hydrolyse systeem wat samen resulteert in een natuurlijke waterzuivering zonder toevoeging van chemicaliën!

Dit systeem is ook in te zetten als ANTI LEGIONELLA SYSTEEM.

Agru